Lakiasiantuntemusta riita-asioiden ratkaisuun

Kun sovitusta asiasta syntyy syystä tai toisesta erimielisyyttä, on asiantuntijan apu korvaamatonta. Me olemme tukenasi erilaisten riita-asioiden selvittämisessä, ennaltaehkäisyyn panostaen ja vaihtuviin tilanteisiin nopeasti reagoiden.

Yksityishenkilöiden välisissä riita-asioissa huolehdimme erityisesti erilaisista perhe- ja perintöoikeudellisissa asioissa. Tarvittaessa olemme apuna muissakin sopimusriidoissa, kuten vuokra-asioissa ja velkojen perintätilanteissa.

Riitoja selvittäessämme tavoitteenamme on aina löytää kannaltasi edullisin lopputulos. Siksi pyrimme ratkaisemaan erilaiset riita-asiat ilman oikeudenkäyntiä, ripeästi ja kustannustehokkaasti toimien.

Hoidamme erilaiset riita-asiat tarkasti sinua kuunnellen, vankalla kokemuksella ja ehdottoman luottamuksellisesti. Voit tulla paikan päälle keskustelemaan tilanteestasi ja tarpeistasi tai pyytää meiltä neuvoa puhelimitse.

Voimmeko olla avuksi?

Toimistossamme työskentelevät varatuomari Hannu Vehanen, OTM Sanni Planting, varatuomari Johanna Karkiala-Salmi ja OTM Janniina Hoppari.

Sijaintimme Turun keskustassa, kolmen korttelin päässä kauppatorilta, takaa helpon saapumisen kaikille asiakkaillemme.

Hannu Vehanen
varatuomari

hannu@vehanen.fi

Johanna Karkiala-Salmi
varatuomari

johanna@vehanen.fi

Sanni Planting
oikeustieteen maisteri

sanni@vehanen.fi

Janniina Hoppari
oikeustieteen maisteri

janniina@vehanen.fi